Pasja šola – vpisi jesen 2019

Začenjamo z vpisi v jesenske tečaje pasje šole!

Slika prikazje psa, ki je med šolanjem, ob izhodu iz tunela, nagrajen z žogico,

Vpis v pasjo šolo:

Med Pasje mulčke sprejemamo pasje mladiče od prihoda v vaš dom do 6 meseca starosti. Z inštruktorico Živo se boste dobivali enkrat tedensko in sicer na desetih srečanjih.

Med Pasje brihte sprejemamo pse brez osnovnega predznanja – take, ki se jih loteva puberteta, kot tudi take, pri katerih je puberteta že mimo, a predhodno šole niso obiskovali. Z inštruktorico Petro se boste dobivali dvakrat tedensko in sicer na skupno štirinajstih srečanjih.

Med Pasje frajerje sprejemamo pse z osnovnim predznanjem, katerim lahko predstavimo težje naloge in jih pripravljamo na kinološke izpite. Z inštruktorico Petro se boste dobivali dvakrat tedensko in sicer na skupno štirinajstih srečanjih.

Med Pasje žurerje sprejemamo pse, ki so šolanje že zaključili in so pripravljeni na nove zabavne izzive s svojimi lastniki. Pri reševanju novih izzivov bodo morali izkazati svojo voljo po sodelovanju z vodnikom, uporabljati svoj nos, prikazati motorične sposobnosti ipd… Z inštruktorico Živo se boste dobivali enkrat tedensko in sicer na desetih srečanjih.

Tečaji se bodo začeli v ponedeljek, 09.09.2019, na našem poligonu v Šmartnem pod Šmarno goro.  Tečaji potekajo v majhnih skupinah, saj je pomembno, da se lahko inštruktorji posvetijo vsakemu posamezniku. Tečaji bodo potekali ob ponedeljkih in petkih med 18.00 in 19.00 (Živa) ter ob torkih in sredah med 18.00 in 19.00.

Vpisi potekajo do 09.09.2019

Izpolnite prijavnico in si zagotovite prosto mesto v tečaju: PRIJAVNICA

Natančnejši opis si lahko preberete v nadaljevanju, za dodatne informacije se lahko obrnete na solanje@sar.si

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko:

Elektronske pošte: solanje@sar.si, mobilnega telefona:  030 461 144 ali Facebook strani SAR.SI.

Cenik pasje šole jesen 2019

VRSTA TEČAJATRAJANJECENA
Članarinaza tekoče leto30 €
Pasji vrtec8 srečanj80 €
Mala šola10 srečanj100€
Nadaljevalni tečaj10 srečanj120 €