4 aprila, 2019

Kontinuiteta šolanja psa – PASJI ŽURERJI

Kontinuiteta šolanja psa je pomembna za vzdrževanje pasje mentalne in fizične kondicije. Tečaj Pasji žurerji je namenjen vzgojenim psom in njihovim lastnikom, ki bi po končanem šolanju radi nadaljevali z aktivnim delom s svojim psom.

Vsebina tečaja:

  • zabava, zabava, zabava,
  • zabavna poslušnost,
  • pasji oviratlon,
  • pasji detektivi ,
  • in še in še… da boste nadaljevali s skupnim delom in redno reševali nove izzive

Obseg tečaja:

  • uvodni sestanek z inštruktorjem,
  • 10 srečanj, 1x tedensko,
  • obisk pasje igralnice,
  • obisk živalskega vrta,
  • Zaključno srečanje – Pokaži, kaj znaš.

Vaša investicija znaša 115€.

Izpolnite prijavnico in si zagotovite prosto mesto v tečaju: PRIJAVNICA

Natančnejši opis si lahko preberete v nadaljevanju.

V kolikor bi vašemu psu radi predstavili še večje izzive, se o tem pogovorite s svojim inštruktorjem ali nam pišite na solanje@sar.si . Če si pa izzivov želite tudi sami in bi ob tem s psom delali še kaj dobrega, pa preverite našo Enoto reševlanih psov SAR.SI ali nam pišite na erp@sar.si.

Kontinuiteta šolanja psa – Pasji žurerji

Ste tudi vi eden tistih lastnikov, ki resnično uživa v družbi svojega psa? Ste v njegovo šolanje in socializacijo vložili že veliko truda in časa in ste zadovoljni z rezultatom? Bi pa še naprej radi delali nekaj, kar bi vaju še naprej povezovalo? Želite vsakdanjo rutino popestriti z zabavnimi vajami in novim znanjem? Se vam zdi, da imate doma pasjega genija, pa vam zmanjkuje idej za zaposlitev?

Nič lažjega – pridružite se nam na tečaju, kjer se bomo družili sami pasji žurerji. Sigurni smo, da nam ne bo nikoli dolgčas, saj bomo spoznali tako pestro paleto »pasjih aktivnosti«, da bodo zadovoljni prav vsi. Kaj vse bomo delali? Izbrali bomo vaje iz osnovne poslušnosti ter jih sestavili v preprosta zaporedja, ter se tako spoznali s svetom zabavne poslušnosti, trenirali bomo z najbolj zanesljivimi detektivi – pasjimi smrčki -, in jih naučili iskati tako predmete, kot tudi ljudi. Sestavljali bomo različne poligone, priredili pravi pasji »oviratlon«, s čimer bomo skrbeli za vitalnost in dobro koordinacijo, hkrati pa pomagali preprečevati poškodbe. Pasje sive celice bomo kodrali tudi z učenjem priljubljenih in uporabnih trikov ter jim postavljali miselne izzive s pomočjo različnih miselnih iger. Obiskali pa bomo tudi pasjo igralnico ter živalski vrt.

Če torej iščete zaposlitev za vašega štirinožca in ste predhodno že obiskovali kak tečaj (ne nujno v naši pasji šoli), če ste osvojili osnovne vaje poslušnosti ter gibanja v urbanem okolju in bi s šolanjem psa želeli nadaljevati, je tečaj pasji žurerji prava izbira za vas. Prav tako z izbiro ne zgrešite tisti, ki imate doma starejšega ali nesamozavestnega psa in bi mu želeli popestriti dneve, pa tudi taki, ki preprosto želite vsakdan svojega štirinožca začiniti z zabavnimi in koristnimi aktivnostmi.