27 decembra, 2016

Pasja šola

Pasja šola SAR.SI izvaja širok nabor tečajev, v katerem sigurno najdete tudi pravi tečaj zase.

AKTUALNO: Vpisi v tečaje pasje šole se kmalu začnejo! Rezervirajte si svoje mesto!

Ponudba tečajev Pasje šole SAR.SI

Za pasje mladiče – Pasje mulčke, kamor sprejemamo pasje mladiče od prihoda v vaš dom do 6 meseca starosti.

Za pasje mladostnike – Pasje brihte, kamor sprejemamo pse brez osnovnega predznanja – take, ki se jih loteva puberteta, kot tudi take, pri katerih je puberteta že mimo, a predhodno šole niso obiskovali.

Za odrasle pse – Pasje frajerje, kamor sprejemamo pse z osnovnim predznanjem, katerim lahko predstavimo težje naloge in jih pripravljamo na kinološke izpite.

Za pse, ki so že zaključili vse faze šolanje želimo zagotoviti kontinuiteto šolanja. Zato med Pasje žurerje sprejemamo pse, ki so šolanje že zaključili in so pripravljeni na nove zabavne izzive s svojimi lastniki. Pri reševanju novih izzivov bodo morali izkazati svojo voljo po sodelovanju z vodnikom, uporabljati svoj nos, prikazati motorične sposobnosti ipd…

Dodatne informacije

Vsi tečaji naše pasje šole se izvajajo v majhnih skupinah,  saj je pomembno, da se lahko inštruktorji posvetijo vsakemu posamezniku. Za izvedbo tečajev imamo na razpolago velik pasji poligon ob Savi, v Šmartnem pod Šmarno goro

Za vse informacije glede Pasje šole SAR.SI in tečajev se lahko obrnete na solanje@sar.si, na tel. 030 461 144 ali preko naše facebook strani.

Enota reševalnih psov SAR.SI

V kolikor ciljate višje, imate željo po prostovoljskem preživljanju prostega časa in precej višjem nivoju sodelovanja s psom, se lahko pridružite Enoti reševalnih psov SAR.SI. Za več informacij se lahko obrnete tudi na erp@sar.si.