4 septembra, 2017

Pasji vrtec

ZA MLADIČE STAROSTI OD 2 DO 5 MESECEV

Velikokrat slišimo, da so tečaji za mladiče le obiranje lastnikov. Z mirno vestjo vam lahko povemo, da temu ni tako. V našem pasjem vrtcu bo vaš mladič v kontroliranih situacijah, skozi igro in njemu prilagojene izzive gradil samozavest in koordinacijo, pridobival bo dragocene pozitivne izkušnje, se učil komunikacije z vami in okolico ter rasel v stabilnega pasjega spremljevalca.

Tečaj je namenjen seveda tudi lastnikom. Tako »starim kinološkim mačkom« kot tudi tistim, ki v pasji svet šele vstopate. Prihod pasjega mladiča v vaš dom je namreč velika sprememba. Vsak pes je svojstven, tako kot mi in vi. Tudi če ste psa že imeli lahko novi kosmati prijatelj s seboj prinese nove izzive in vprašanja.

Tečaj obsega: uvodni klepet o tem in onem in 8 srečanj. Srečanja potekajo 1x tedensko na poligonu in njegovi okolici.

Kaj bomo delali: načeli bomo vse teme, ki so za novopečene lastnike aktualne: navajanje na povodec, sobna čistoča, vožnja z avtomobilom, puščanje mladiča samega, navajanje na preglede, mirno druženje z drugimi psi in ljudmi, pravilna igra, vaje za koordinacijo in pravilen razvoj, prva pomoč, osnove vaj poslušnosti…