4 septembra, 2017

Mala šola

ZA PSE V STAROSTI OD 5 DO 12 MESECEV

Marsikdo prvič pomisli na pasjo šolo, ko ugotovi, da ima doma pasjega pubertetnika. Obdobje je lahko za lastnike res naporno. Mladi psi so vedno pogumnejši, spretnejši in predvsem aktivnejši. V tem obdobju je zelo pomembna primerna socializacija, zdrava aktivnost psa ter predvsem nadgradnja pozitivnega odnosa med vami in psom.

Ni pomembno ali želite vzgojiti bodočega pasjega športnika ali pa »samo« družinskega psa, ki vas bo spremljal na vaših poteh – pomembno je, da se tega lotite pravočasno in predvsem z veliko mero pozitivne energije.

Tečaj obsega: uvodno srečanje s predstavitvijo programa in klepetom, 10 srečanj ter društveni izpit. Srečanja potekajo 2x tedensko na poligonu, njegovi okolici ter v urbanem okolju.

Kaj bomo delali: začeli bomo z učenjem vaj poslušnosti in trikcev, učili se bomo odpoklica, hoje na popuščenem povodcu, gibanja v urbanem okolju, spoznavali bomo vaje za koordinacijo in razvoj mišic, dotaknili se bomo osnov veterinarske prve pomoči, ogledali si bomo nekaj pasjih športov in vam, upamo, prebudili željo po aktivnem preživljanju časa z vašim psom.